apr 25

Beleggingspand aan de Brugmanstraat in Eindhoven

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering in vastgoed? Dan is dit pand aan de Brugmanstraat in Eindhoven een perfecte keuze. Dit unieke beleggingsobject is voorzien van een kamerverhuurvergunning voor vijf personen en biedt met goedkeuring van de gemeente twee zelfstandige appartementen op één huisnummer.

Vraagprijs: € 435.000

Met een totale kale huur van € 2.675 per maand en beheersbare servicekosten van € 485, vertegenwoordigt dit pand een solide investering met een aantrekkelijk rendement. Gelegen in een dynamische omgeving, trekt het pand studenten en jonge professionals, waardoor u verzekerd bent van een continue vraag en minimale leegstand.

Hoogtepunten van het pand:

Volledige vergunning voor kamerverhuur aan vijf bewoners.
Twee volledig zelfstandige appartementen onder één dak.
Potentieel voor optimalisatie en waardevermeerdering.
138m2 woonoppervlakte
Gunstige puntentelling ivm dubbele keukens en badkamers
Stevige maandelijkse inkomstenstroom met groeipotentieel.
Dit beleggingspand is een zeldzame kans in het hart van Eindhoven, dichtbij winkels, onderwijsinstellingen en uitstekende verbindingen met openbaar vervoer. Het biedt de perfecte combinatie van directe inkomsten en potentieel voor kapitaalgroei.
4 woningdelers met twee tijdelijke contracten

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging en begin met het opbouwen van uw vastgoedportfolio met dit prachtige object.

 

Heeft u vragen?

 

  • Datisvástgoed
  • 013-205 56 19 bereikbaar tussen 09:00-17:00
  • 013-205 56 19 bereikbaar via whatsapp
  • info@datisvastgoed.nl

 

 

[/vc_row]

 

About The Author

×