apr 08

Beleggingspand in het centrum van Tilburg Te Koop

Ontdek deze unieke investeringsmogelijkheid in het dynamische centrum van Tilburg. Dit veelzijdige object, strategisch gelegen in een van de meest gewilde delen van de stad (postcodegebied 5014 EB), vertegenwoordigt een aantrekkelijke kans voor zowel ervaren als nieuwe investeerders in de vastgoedmarkt.

Unieke Eigenschappen van het Object:

 • Veelzijdige Samenstelling: Het pand omvat zes appartementen en een apart kamerverhuurpand met vier kamers, biedt flexibiliteit in verhuurstrategieën.

 • Ruime Oppervlakte: Met een totale oppervlakte van 420 m² biedt dit pand aanzienlijke ruimte voor zowel wonen als eventuele bedrijfsactiviteiten.

 • Gedeeltelijk Leegstaand bij Overdracht: Flexibiliteit voor de nieuwe eigenaar om direct waarde toe te voegen door herontwikkeling of het aantrekken van nieuwe huurders.

 • Renovatie en Onderhoud: Een deel van het complex is in 2022 gerenoveerd, terwijl de overige appartementen in goede staat zijn onderhouden, wat borg staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

 • Aantrekkelijke Huurinkomsten: Met een totale netto huurstroom van €82.564,68 per jaar, vertegenwoordigt dit pand een solide inkomstenbron vanaf dag één.

Financiële Overwegingen:

 • Vraagprijs: €1.050.000

 • Fee: 2% exclusief BTW

Deze investeringskans is niet alleen uniek vanwege zijn locatie en samenstelling maar biedt ook een solide financiële basis voor de lange termijn. Of u nu op zoek bent naar diversificatie van uw portefeuille of uw eerste stappen zet in de vastgoedmarkt, dit pand in Tilburg biedt een veelbelovende horizon.

Waarom Investeren in Tilburg? Tilburg, een stad die bekend staat om zijn levendige centrum, uitstekende verbindingen met andere grote steden en een groeiende economie, biedt een vruchtbare bodem voor vastgoedinvesteringen. Dit pand, gelegen in het hart van de stad, plaatst uw investering midden in de dynamiek en groei van Tilburg.

Maak Nu de Volgende Stap Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, nodigen wij geïnteresseerde partijen uit om contact op te nemen. Mis deze uitzonderlijke kans om te investeren in het bruisende hart van Tilburg niet.

 

Heeft u vragen?

 

 • Datisvástgoed
 • 013-205 56 19 bereikbaar tussen 09:00-17:00
 • 013-205 56 19 bereikbaar via whatsapp
 • info@datisvastgoed.nl

 

 

[/vc_row]

 

About The Author

Datisvastgoed is professionele vastgoed investeerder die zowel zelfstandig investeert als aankoop samen en voor haar uitgebreid netwerk van regionale vastgoedinvesteerders. Wanneer u uw pand wilt verkopen, dan nemen wij u alle rompslomp met betrekking tot de verkoop van het pand uit handen. Wij regelen alles van A tot Z. Door onze uitgebreide ervaring kennen wij de markt als geen ander! In ons netwerk bevinden zich tal van investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Als u uw pand wilt verkopen, is een geschikte koper dus zo gevonden. We kunnen binnen 4 uur een vrijblijvend bod bieden voor snelle afhandeling en indien gewenst kunnen we het pand aanbieden bij ons netwerk voor een hoger bod. De zogenaamde ‘stille verkoop’. De ‘stille verkoop’ houdt in dat wij uw pand voorleggen aan investeerders in ons netwerk waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Uw pand wordt dus niet openbaar te koop gezet. Daarbij regelen wij voor u een marktconforme prijs.
×